RAMEN - rozgrzej się w sezonie jesiennym

                                                                                                     

Shoyu Ramen

Najbardziej klasyczny ramen pochodzący z Chin. Klarowny bulion na bazie drobiu, makaron ramen, soczysta wieprzowina Chashu, Shoyu Tare (esencja bulionu), marynowane jajko, olej niboshi ,dymka,nori.

Vegan Mushroom Shoyu  

Wegańska wersja klasycznego ramenu - treściwa i lekka. Wegański bulion na bazie grzybów, makaron ramen, wegańskie Shoyu Tare, olej z duszonego czosnku, duszone grzyby, szparagi,szczypior,nori.

Tonkotsu

Kremowy gęsty ramen - prawdziwa gratka dla mięsożerców. Wieprzowo - drobiowy bulion tonkotsu, makaron ramen, soczysta karkówka Chashu,boczek Chashu marynowane jajko, olej Niboshi,olej la-Yu, imbir marynowany,nori.

Tantanmen

Uzależniający ,gęsty ramen – prawdziwa pokusa dla osób mięsożernych ,kochający ostre potrawy. Bulion wieprzowo – drobiowy ,makaron ramen, wieprzowina na ostro, marynowane jajko, bambus menma,pak choy,olej la-Ya,olej z palonego czosnku,nori.